home

bestel

HomeHoe werkt hetGalerijFAQMijn accountBlog

Webshop » GeeFix Hollewandpluggen

Bestel hier uw sterkste hollewandplug van GeeFix

GeeFix is ​​de sterkste hollewand-bevestiging op de markt en de enige die compatibel is met gipsplaat, geïsoleerde gipsplaat, multiplex, spaanplaat, MDF, metaal, lat & gips en andere materialen. Met GeeFix kunt u het een keer repareren en het goed repareren.


  GeeFix bevestigingen hebben veel voordelen, waarmee zij zich onderscheiden van andere hollewand- en gipsplaatbevestigingen op de markt:
  • GeeFix werkt voor ondergronden met een dikte tussen 3 mm en 75 mm met geschikte bevestigingsschroeven voor holle wanden.
  • GeeFix werkt met een spouw van slechts 30 mm.
  • In tegenstelling tot bevestigingen in paraplu-stijl, hoeft u de GeeFix niet van te voren aan het product vast te maken dat u wil gaan ophangen. Hierdoor is het veel gemakkelijker te gebruiken.
  • GeeFix kan worden gebruikt met dampschermen zonder deze te perforeren.
  • GeeFix gebruikt standaard schroeven in plaats van bouten voor de uiteindelijke bevestiging. Hierdoor kunt u elke geschikte schroef gebruiken, dat past bij het product dat uw wil gaan ophangen.  GeeFix International Patent Application Number: PCT/GB2016/051069 en USA Patent: US 10,774,862 B2


  Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
  Webshop gemaakt met EasyWebshop