home

bestel

HomeHoe werkt hetGalerijFAQMijn accountBlog

Disclaimer

Disclaimer GeeFix NL-EU

Nauwkeurigheid van inhoud

GeeFix NL-EU heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de producten op onze site eerlijk worden beschreven. De afbeeldingen van de producten zijn alleen voor illustratieve doeleinden. De werkelijke kleuren die u ziet, zijn afhankelijk van de kwaliteit van uw monitor. We kunnen niet garanderen dat uw display de kleur van het product dat bij levering is aangevraagd nauwkeurig weergeeft.
Uw producten kunnen enigszins afwijken van die afbeeldingen.

Hoewel we er alles aan hebben gedaan om zo nauwkeurig mogelijk te zijn, zijn alle maten, gewichten, capaciteiten, afmetingen en afmetingen die op onze site worden aangegeven slechts bij benadering.

De verpakking van de producten kan afwijken van de verpakking op afbeeldingen op onze site.

Intellectueel eigendom

U mag één exemplaar afdrukken en fragmenten downloaden van elke pagina ('s) van onze site voor persoonlijk gebruik en u kunt de aandacht van anderen vestigen op de inhoud die op onze site is geplaatst. U mag de papieren of digitale kopieën van enig materiaal dat u hebt afgedrukt of gedownload op geen enkele manier wijzigen, en u mag geen illustraties, foto's, video of audiofragmenten of grafische afbeeldingen afzonderlijk van de begeleidende tekst gebruiken. U mag geen enkel deel van de inhoud op onze site gebruiken voor commerciële doeleinden zonder schriftelijke toestemming van GeeFix NL-EU.
GeeFix International Patent Application Number: PCT/GB2016/051069 en USA Patent: US 10,774,862 B2


Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop