home

bestel

HomeHoe werkt hetGalerijFAQMijn accountBlog

Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Verzenden

Verzending via DHL. Voor prijzen zie DHL website.

Voor verzending binnen de EU vragen wij u om uw adresgegevens, land van bestemming en aantal producten in het contactformulier in te vullen. Wij zullen u via mail laten weten wat de kosten hiervoor gaan zijn. Ook hier maken wij gebruik van de verzendkosten en tijden van DHL of PostNL.

Retourneren

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat het product bij ons binnenkomt, wij raden u ten zeerste aan om altijd track en trace te gebruiken om uw retourzending te volgen. Zodra u uw bestelling heeft verzonden, stuurt u ons een e-mail met de volgende gegevens: uw naam, adres, telefoonnummer voor contact en uw ordernummer. Daarnaast willen we ook graag weten wat de reden hiervan is (niet verplicht). Zodra we het product hebben ontvangen, zullen we binnen 3 dagen reageren. Het product moet altijd in de originele verpakking en onbeschadigd retour gezonden worden. We raden u altijd aan om de originele verpakking zorgvuldig te openen.

Verenigd Koninkrijk bestellingen

Vanwege de complexiteit als gevolg van de Brexit, hebben we geen andere keuze dan alle bestellingen en verzendingen van en naar het Verenigd Koninkrijk met onmiddellijke ingang op te schorten. We worden geconfronteerd met toenemende complexiteit bij het transport van uw bestellingen van ons EU magazijn naar het Verenigd Koninkrijk en we hebben geprobeerd ons aan te passen aan deze nieuwe aanpak. Ondanks onze inspanningen werden we geconfronteerd met aanzienlijke uitdagingen van zowel de Britse als de EU grensfunctionarissen, onze koerierspartners en de nieuwe douanesystemen en processen. Ga naar www.geefix.com voor bestellingen in en naar het Verenigd Koninkrijk.

Vertragingen door Coronavirus (COVID-19)

Door de ongekende en onvoorspelbare situatie waarin we ons momenteel bevinden, ervaren we vertragingen bij het bereiken van onze klanten. Zodra uw bestelling is geplaatst, zullen we deze zo snel mogelijk verwerken. 

Houd er rekening mee dat als u een artikel wilt retourneren, het langer duurt dan normaal om het te verwerken en terug te betalen vanwege de toegenomen hygiƫnemaatregelen in ons magazijn. U kunt er zeker van zijn dat we zullen proberen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Wij danken u voor uw geduld en medewerking.

Afdrukken

GeeFix International Patent Application Number: PCT/GB2016/051069 en USA Patent: US 10,774,862 B2


Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop