home

bestel

HomeHoe werkt hetGalerijFAQMijn accountBlog

FAQ

Hier vindt u antwoorden op onze meest gestelde vragen, maar als u een specifieke vraag heeft die hier niet wordt beantwoord, stuur ons dan een email en we nemen contact met u op. 

Hoeveel gewicht kan een GeeFix-bevestiging ondersteunen?
Onafhankelijke tests voor de belasting van GeeFix hebben uitgewezen dat deze hollewandplug beter presteert dan alle andere zware holle wand bevestigingen op de markt. De GeeFix-bevestigingen zijn getest op afschuif-, trek- en vrijdragende sterkte op een 15 mm gipsplaat. De onderstaande waarden voor maximale belastingtests zijn uitsluitend bedoeld als richtlijn en kunnen niet worden gegarandeerd. Er moet rekening worden gehouden met de leeftijd, staat en capaciteit van basismaterialen: 


laadtestmaximum gewicht (kg)
afschuifsterkte270
treksterkte71
vrijdragende sterkte @ 75mm243
vrijdragende sterkte @ 150mm192
vrijdragende sterkte @ 300mm102
Hoe lang duurt het om een GeeFix te installeren?
Een nieuwe gebruiker kan elke GeeFix in ongeveer een minuut installeren. Als u eenmaal bekend bent met de wandplug, kunt u de GeeFix binnen 40 seconden installeren!

Werkt de GeeFix met een geïsoleerde gipsplaat?

Ja. Elke GeeFix wandplug wordt geleverd met drie schroeven en deze zijn geschikt voor bevestiging op alle soorten gipsplaat inclusief de geïsoleerde. GeeFix is geschikt voor materialen zo dun als 3 mm tot een maximale dikte van 75 mm.

Moet ik de GeeFix aan de kast of beugel bevestigen voordat ik hem aan de muur bevestig?

Nee. In tegenstelling tot bevestigingen in paraplu-stijl hoeft u de laatste bevestigingsbout/schroef niet van tevoren aan de kast of beugel te bevestigen, dus is het veel makkelijker te gebruiken. U kunt ten tijde ook de kast of beugel verwijderen en opnieuw te plaatsen, zonder dat de wandplug in de holte zal vallen. Dit in tegenstelling tot paraplu- en soortgelijke bevestigingen.bestelIk wil planken in mijn caravan plaatsen. Is GeeFix geschikt?
Ja. GeeFix is ​​ideaal omdat het een minimale holte van slechts 30 mm vereist. De meeste caravan-interieurs zijn gemaakt van hardboard en GeeFix werkt met materialen zo dun als 3 mm. Natuurlijk wordt de sterkte van elke bevestiging uiteindelijk bepaald door de sterkte van het materiaal waaraan u bevestigt. Controleer dit voordat u begint!

Kan GeeFix worden gebruikt met dampschermen?
Ja. Zorg ervoor dat u een stop op uw boor gebruikt om perforatie van de plastic barrière te voorkomen. Gebruik geen schroeven die langer zijn dan u nodig heeft.

Voor sommige andere bevestigingen is speciaal gereedschap nodig. Wat heb ik nodig om GeeFix te installeren?
Een elektrische of handboormachine met een 25 mm boorbit of gatensnijder en een Pz2 schroevendraaier. Dat is het!

Kan ik verschillende schroeven gebruiken die passen bij het decor in mijn kamer met GeeFix?
Ja. Een voordeel van GeeFix is ​​dat je elke 5 mm schroef in het centrale gat kunt gebruiken. Dus, afhankelijk van wat u wilt bevestigen, kunt u kiezen voor verzonken kop, bolvormige kop, verzinkt, messing, roestvrij staal, chroom of zwart. Elke schroef met een afmeting van 5 mm en voldoende lengte voldoet om mee te werken.

vragen?GeeFix International Patent Application Number: PCT/GB2016/051069 en USA Patent: US 10,774,862 B2


Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop